Foto650-P8IA7AFS

Salsasmile Workshops

Het is mogelijk bij Salsasmile workshops te boeken. Dit onderdeel van Salsasmile staat bekend als “Salsasmile on the road”.

Salsasmile heeft al jaren ervaring met het verzorgen van workshops. Deze kunnen worden gegeven op de locatie die u als opdrachtgever aangeeft. Wij komen dus naar u toe.

Salsasmile biedt meerdere soorten workshops aan. Denk hierbij aan een salsa workshop maar ook merengue en bachata workshops behoren tot de mogelijkheden.

Ook zijn wij bezig om de latin wereld te introduceren bij de middelbare scholen.
In plaats van een gymles verzorgen wij ritmische uitleg over de salsa.

Salsasmile kan ook avonden organiseren en doet dit met hulp van Fiësta Holanda. De DJ en de muziek-installatie zullen in dat geval worden verzorgd door Fiesta Holanda. Ook docenten en natuurlijk een hoog ‘Smile-gehalte’ neemt Salsasmile voor zijn rekening.

Zoals gezegd heeft Salsasmile al veel workshops en avonden verzorgd. Velen tevreden opdrachtgevers hebben ons al eerder en zelfs meerdere keren geboekt. U kunt in het overzicht zien voor welke opdrachtgevers wij al eens een gezellige tijd hebben mogen organiseren.

Wij hopen ook voor u binnenkort een gezellige workshop te mogen organiseren. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s