SalsaSmile melding verandering locatie:

Nieuwe locatie in Koog ad Zaan.
Makkelijk bereikbaar met de auto, trein en fiets. De locatie bevindt zich op loop afstand van het treinstation NS Station Zaandijk Zaanse Schans.
Onze nieuwe les locatie wordt het clubhuis van Motorclub Mozamo (Motorrijders uit de Zaanse Molenstreek). De motorclub is een gezellige nette club en bestaat al sinds 1972, waar twee getalenteerde cursisten toevallig ook nog SalsaSmilers zijn.

 

 klik op kaart om te vergroten

Motorclub Mozamo is makkelijk te vinden.
Kom je vanuit de richting Amsterdam ( afslag 2 Zaandijk, links aanhouden als je naar beneden rijd, dan  linksaf bij de volgende stoplichten richting Zaandijk Rooswijk (richting Politie Bureau). Vlak na de spoorweg overgang meteen naar links aanhouden voor linksaf (richting zwembad Zaangolf / NS Station Zaandijk Zaanse Schans).
LET OP !! dan gelijk rechtsaf slaan bij het bord MOZAMO clubhuis is te zien op de hoek van de straat.
Meteen rechts is het clubhuis aan je rechterhand op de hoek te vinden waar een grote parkeerplaats naast het gebouw is te vinden.
Hier zullen wij een Salsasmile herkenningspunt kenbaar maken.

Kom je vanuit Wormerveer: De wandelweg richting Zaandam afrijden. Dan rechtsaf de spoorweg over bij de stoplichten richting Zaandijk Rooswijk (richting Politie Bureau).
Vlak na de spoorweg overgang meteen naar links aanhouden voor linksaf (richting zwembad Zaangolf / NS Station Zaandijk Zaanse Schans).
LET OP !! dan gelijk rechtsaf slaan bij het bord MOZAMO clubhuis is te zien op de hoek van de straat.
Meteen rechts is het clubhuis aan je rechterhand op de hoek te vinden waar een grote parkeerplaats naast het gebouw is te vinden.
Hier zullen wij een Salsasmile herkenningspunt kenbaar maken.
Ik houd jullie op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en wens jullie veel dansplezier op onze nieuwe SalsaSmile locatie.

MC MOZAMO, Wezelstraat 17, 1541 LZ Koog aan de Zaan

VEEL DANSPLEZIER!!

Groetjes Edgar.