SALSASMILE HUISREGELS

Enkele SalsaSmile huisregels
Wij verzoeken u 10 minuten voor aanvang van de les Fris en Fruitig aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen starten. Wanneer de cursus voor u nog bezig is, verzoeken wij u rustig de zaal te betreden. Zodat de rust in de les gewaarborgd blijft en niemand hinder van elkaar ondervindt.

Dames raden wij aan, zeker als u beginner bent, zowel lage als hoge schoenen mee te nemen. Met lage schoenen is het in het begin namelijk makkelijker om uw evenwicht te vinden. Heeft u tijdens de les vragen over de lesstof , stel deze dan direct aan één van de docenten, om onduidelijkheden te voorkomen.

Inschrijving
Het inschrijfformulier wordt altijd via de website ingevuld.
Instromen van een nieuwe cursus is mogelijk tot de 3e les van een gestart lesblok.
Omdat wij het programma hebben verscherpt is er geen ruimte meer om individueel aandacht te besteden aan de gemiste lesstof van de les.

Minimale aanwezigheidsplicht.
Om door te kunnen stromen naar een volgend niveau, geldt voor iedere cursist dat per lesblok van het aantal lessen minimaal  75% lessen gevolgd moet zijn.
Dit om te kunnen garanderen dat alle deelnemers aan het eind van een cursusblok het gewenste niveau bereiken. Als de docent vindt dat u extra begeleiding nodig heeft om het gewenste niveau te behalen, dan bestaat de mogelijkheid om individueel en tegen betaling extra les te krijgen.

Cursus
Een cursus dient volledig gevolgd te worden om de routine van de dans te handhaven.
Dit betekent dat het aantal les weken voldaan moeten worden voor de opgegeven cursus

Instromen in een cursus
Voor het instromen van een cursus zal na akkoord van de les docent, de overige les weken voldaan moeten worden. Voor deze lessen zal €10,- per nog te volgen les verrekend worden. Instroom lessen zijn mogelijk vanaf een minimaal  periode van 6 weken.

Betaling Cursistengeld
Vanwege het snel afhandelen van de administratie verzoeken wij u het cursusgeld voor de 1e les voor aanvang van de 1e les de betaling in de dansschool te voldoen. Indien het cursistengeld niet binnen deze periode in ons bezit is, kan de toegang tot de les geweigerd worden.

Consumpties feest.
Het is opgevallen dat sommige onder ons, nog steeds eigen consumpties mee brengen.
Het is absoluut niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.
Denk een beetje aan de omzet van de les locatie waar onze lessen zich begeven.
Bij voorbaat dank!

Aansprakelijkheid
SalsaSmile kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissing of diefstal van uw eigendommen, eventuele blessures, verwondingen e.d.

Acceptatie
SalsaSmile behoudt zich ten alle tijde het recht voor een ieder te weigeren zonder opgaaf van redenen.
De cursisten dienen elkaar te respecteren tijdens de lessen.
Bij enige vorm van intimidatie zullen wij direct de verantwoordelijke de toegang tot van SalsaSmile ontzeggen.
En wie Discrimineert wordt geweerd.

Assistent Heren en Dames
Er zijn gelukkig heren en dames die graag in lagere niveaus willen assisteren bij een ongelijk aantal cursisten in de les. Wij waarderen dit van harte en hierdoor krijgen de assistent heren of dames ook een betere dansroutine. Maar ook voor de assistent heren en dames zijn er een aantal huisregels.
Blijf bezig met de lesstof die de docent op de avond geeft. Ga niet uw salsa repertoire uitproberen op de cursist die u assisteert. Ga zeker niet zelf de dame of heer corrigeren in de les. Haal altijd een docent erbij als de variatie niet naar behoren gaat. En het belangrijkste van de avond: altijd de les met een Smile betreden.

Filmen van lesstof.
Het filmen van de gegeven lesstof is leerzaam en heel goed om thuis mee te oefenen. Wij willen jullie er echter op wijzen dat deze opnames enkel en alleen voor eigen gebruik zijn bedoeld. Het delen of verspreiden van de opname is zonder de toestemming van Salsasmile niet toegestaan. Wordt de opname toch verspreid dan zal u de toegang tot Salsasmile worden ontzegd. Het is namelijk niet de bedoeling dat hetgeen waarvoor jullie als cursisten betalen, gratis en voor iedereen beschikbaar wordt gemaakt.

Het voortijdig betreden van de cursus.
Ik u verzoeken wanneer de cursus voor u nog bezig is, in alle stilte de leszaal te betreden. Zodat de rust in de les gewaarborgd blijft en niemand hinder van elkaar ondervindt.
Ik hoop dat u hier begrip voor kunt opbrengen en dat u dit in acht neemt.

Overmacht.
SalsaSmile probeert zo veel mogelijk de lesuren per blok te voldoen. Uitgevallen uren worden meestal ingehaald op een later tijdstip.
Maar net als andere instanties kunnen wij met zeer slecht weer, te weinig deelnemers of ziekte, de lessen niet doorlaten gaan.
Deze lessen kunnen door de overmacht helaas niet meer ingehaald kunnen worden in het les blok.
Gelukkig is het niet vaak voorgekomen en hopen wij dat dit zich minimaal  voordoet.

 

Kortingsmogelijkheden:
Met SalsaSmile krijgt u:
– 10% korting bij aanschaf van dansschoenen bij Danswinkel.nl in Amsterdam en Hilversum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s